O nama

Proizvođač “DUPINI” Vas upoznaje s potpuno novim proizvodom na hrvatskom tržištu koji je vrlo brzo našao svakodnevnu primjenu u različitim segmentima društva. Činjenica da je UBRUS vrlo brzo našao put do krajnjih korisnika, ukazuje da smo ga dugo čekali, kao i da davatelji usluga žele maksimalno ugoditi svojim korisnicima u restoranu, hotelu, turizmu, saobraćaju i reklami.
Upotreba ubrusa u ugostiteljstvu i saobraćaju podiže ugled davatelja usluga, a pokazuje i njihovu želju i brigu za očuvanjem zdravlja, ugodu korisnika i dizanje rejtinga usluga.
Proizvođač “DUPINI” Vas upoznaje sa vlažnim, osvježavajućim, dezinficirajućim, mirisnim UBRUS-om:

Ubrus je natopljen u dezinficirajućoj otopini u skladu sa ekološkim standardima, neškodljiv za kožu.

Veoma važna karakteristika našeg UBRUS-a je da nakon što se obrišu usta ne ostavlja nikakvu aromu te tako ne mijenja okus jela i pića.
Posjedujemo certifikat (analitičko izvješće ) Zavoda za javno zdravstvo Republike Hrvatske. Osnovni miris je limun, a korisnici našeg proizvoda, po želji mogu izabrati drugi miris.

Proizvodimo FROTIRSKE (100 % pamuk, dim. 22 cm x 30 cm) i JEDNOKRATNE ubruse (air laid, dim. 25 cm x 30 cm)..

Ovisno o godišnjem dobu ubrus može biti rashlađen u hladioniku ili zagrijan u mikrovalnoj pećnici, tako da maksimalno udovolji potrebi korisnika.

Ubrus može na omotu imati zaštitni znak naručitelja, reklamnu poruku, a frotirski ubrus može za veće korisnike imati vez ili štampu na samom ubrusu.


Lokacija

Adresa: Gata 18A, 10010 Zagreb
Kontakt: 091/781-3102